19 / 04 / 2024

Mamak'a 3 yeni park!

Mamak'a 3 yeni park!

Mamak’ta ki yeşil alan miktarını her geçen gün artıran Mamak Belediyesi ilçede bulunan park sayısını her yıl artırıyor. 300’den fazla parkın bulunduğu ilçede, Mamak Belediyesi 3 yeni parkın daha yapımına başladı.




Mamak’ta ki yeşil alan miktarını her geçen gün artıran Mamak Belediyesi ilçede bulunan park sayısını her yıl artırıyor. 300’den fazla parkın bulunduğu ilçede, Mamak Belediyesi 3 yeni parkın daha yapımına başladı. Boğaziçi, Mutlu ve Cengizhan Mahallelerinde yapımına yeni başlanan parklarda Mamaklıların hizmetine sunulacak. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Yeşil alan, peyzaj ve şehir estetiği açısından son derece önemsediğimiz park ve bahçelerimizin sayısını her geçen gün artırıyoruz. Mahallelerin nefes aldığı noktalardır parklar. Yaşlısı genci herkesin ortak kullanım alanı olan parklarımız huzuru ve yeşili bir arada bulunduruyor” dedi.

 

3 Yeni park daha hizmete girecek

Vatandaşlardan gelen taleplere göre de park inşa eden Mamak Belediyesi yapımına yeni başladığı parkların içerisinde çocuk oyun alanları, spor alanı, dinlenme alanları bulunacak. Ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak parklar Mamaklıların hizmetine sunulacak. 



Mamak Belediyesi


Geri Dön