19 / 04 / 2024

Mamak'a showroom müjdesi!

Mamak'a showroom müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti 'nin Altındağ ve Keçiören Kadın Kolları başkanlıkları ile Mamak ve Sincan Gençlik Kolları başkanlıklarının kongrelerine katıldı.



Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Altındağ ve Keçiören Kadın Kolları başkanlıkları ile Mamak ve Sincan Gençlik Kolları başkanlıklarının kongrelerine katıldı. Gökçek, 2014 yılında Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı' nca Altındağ'a 258 bin ton asfalt döküldüğünü, bin 267 metre yeni yol açımı yapıldığını, 44 bin metrekare kaldırım, 33 kilometre bordür döşendiğini kaydetti. 


ULUS'A DEV MEYDAN 


Hacı Bayram Camii, Güvercin Sokak,  Ankara  Kalesi ve Hisar Caddeleri'nde gerçekleştirdikleri restorasyon ve sokak iyileştirme, Cumhuriyet Caddesi aydınlatma uygulamaları ile değişik yerlere yapılan özel saat ve havuzları da anlatan Gökçek, Ulus'taki 100. Yıl Çarşısı'nın İl Özel İdare'den Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne hatırlattı. 

Gökçek, "Eğer bu sene içerisinde yetiştirebilirsek yetiştireceğiz ve Ulus Meydanı'm dev bir meydan haline getireceğiz. 


Şu anda onun çalışması ile meşgulüz" dedi. Mamak sınırları içinde, Nata Vega'nın yanındaki alana yeni otogarı inşa etmek istediklerini belirten Gökçek, Mamak bölgesinde işyerlerinin artması amacıyla Siteler esnafı için yaptn'dıkları Showroom'un bitmek üzere olduğunu ve bu yıl içinde açılacağını kaydetti. 


ERYAMAN'A 15 BİN KİŞİLİK STAT YAPILACAK 


Gençlere, Osmanlıspor'a destek verme çağrısı yapan Gökçek, "Yenikent Stadı'nı yeniledik. Bir müjde daha vereceğim. Eryaman'a 15 bin kişilik çok modern bir stat daha yapıyoruz. 

Eryaman dediğiniz zaman yarısı Sincan yarısı Etimesgut sayılır. Dolayısıyla artık Osmanlıspor direkt olarak Sincan'ın takımı oluyor. Sahip çıkmak da size ait" dedi. 


Habertürk Ankara


Geri Dön