18 / 04 / 2024

Mamak’a yeni nikah salonu yapılıyor!

Mamak’a yeni nikah salonu yapılıyor!

Ankara Mamak Belediyesi, ilçedeki nikah salonlarına 2014 yılında yeni nikah salonları ekleyecek. Mamak Kültür Merkezi (MKM) içerisinde de yeni bir nikah salonu için çalışmaların sürdüğü bildirildi...




Ankara Mamak Belediyesi, ilçedeki nikah salonlarına 2014 yılında yeni nikah salonları ekleyecek. Mamak Kültür Merkezi (MKM) içerisinde de yeni bir nikah salonu için çalışmaların sürdüğü bildirildi.


Belediye Başkanı Mesut Akgül, çalışmalarla ilgili “Aynı zamanda tarihi bir bina olan MKM her yönüyle kültüre hizmet veriyor. İçerisinde bir çok beceri ve meslek edindirme kursunun da bulunduğu MKM’de yeni bir nikah salonu daha hizmet vermeye başlayacak. 2014 yılı içerisinde tamamlamayı hedeflediğimiz bir çok kültür merkezi ve gençlik merkezinin içerisinde de nikah salonlarımız bulunuyor. Yeni çıkan yönetmelikler çerçevesinde sokakta yapılan düğünlere yasak geliyor. Bu manada vatandaşların sıkıntı yaşamaması için hem yeni yaptığımız gençlik ve kültür merkezlerinin içerisinde nikah salonlarına yer ayırdık. Bunun yanı sıra üstü kapalı pazarlar alanlarının içerisinde de isteyen vatandaş düğününü yapabilecek.” dedi. 


Bugün


Geri Dön