28 / 03 / 2024

Mamak'ın ilk Devlet Hastanesi hayata geçiyor!

Mamak'ın ilk Devlet Hastanesi hayata geçiyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak'ın ilk Devlet Hastanesi hayata geçiyor. Hastanemiz 200 yatak kapasitesine sahip olacak. Mamaklıların tüm sağlık ihtiyacını karşılayacak. Hastanemizin bütün işlemleri bitti, çok yakında temelini atıyoruz dedi...




Mamaklıların büyük bir merakla beklediği hastane müjdesi. Mamak Belediyesi'nin mahalle iftarları kapsamında Kayaş Pazaryeri'nde düzenlenen iftarda geldi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül. Yeşilbayır Mahallesi'nde bulunan kentsel dönüşüm konutlarının hemen önüne. 


Samsun Yolu kenarında inşaa edilecek hastanenin bütün işlemlerinin bittiğini çok yakında temellerinin atılacağını kaydetti. Akgül. "Mamak gözbebeğimiz. İlçemiz ürettikleriyle hem Başkentimize hem de ülkemize değer katıyor. Çabamızın sonucunu aldık. Mamak'ın ilk Devlet Hastanesi hayata geçiyor. Hastanemiz 200 yatak kapasitesine sahip olacak. Mamaklıların tüm sağlık ihtiyacını karşılayacak. Hastanemizin bütün işlemleri bitti, çok yakında temelini atıyoruz" dedi. 


Mamak Belediyesi'nin mahalle iftarları kapsamında her akşam düzenlediği iftar sofralarının bu kez adresi Büyükkayaş, Tepecik ve Şahapgürler Mahalleleri oldu. İftara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül. 


Meclis 2.Başkanvekili Ali Aydın, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve vatandaşlar katıldı. Ali Nail Erdem Anadolu Lisesi Bahçesi ve Kayaş Pazaryeri'nde yaklaşık üç bin kişinin katılımıyla gerçekleşen iftarda mahallelilere hitap eden Akgiil "Her yıl olduğu gibi bu yıl da mahallelileri kaynaştırmak, paylaşma duygusunu yaşatmak, komşuluk ilişkilerini güçlendirmek adına mahalle iftarlarımızı sürdürüyoruz." dedi. 


Anayurt 


Geri Dön