24 / 04 / 2024

Mamak'ta 768 konut, kura çekilişinin ardından sahiplerini buldu!

Mamak'ta 768 konut, kura çekilişinin ardından sahiplerini buldu!

Mamak'ta 768 konut, kura çekilişinin ardından sahiplerini buldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında bulunan hak sahibi vatandaşlar için üretilen 768 konut daha kura çekilişinin ardından sahiplerini buldu.




Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mamak 1. Etapta daha önce teslim edilen 379 konutun ardından 768 konut daha çekilen kura ile sahiplerine verildi. Ayrıca 50. Yıl Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında  Ankara  Büyükşehir Belediyesi tarafından tapu tescili sağlanan vatandaşlara da tapuları dağıtıldı. 


Mamak Necmettin Erbakan Kültür ve Kongre Sarayı'nda düzenlenen konut kura teslim törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, milletvekilleri ve gecekondu sahipleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 


"VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRMENİN SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ" 


Vatandaşların yoğun alkışları ve tezahüratlarıyla kürsüye gelen Başkan Melih Gökçek konuşmasına "Allaha hamd olsun ki sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz. Sizleri mutlu görmek bizi daha çok mutlu ediyor" sözleriyle başladı. 

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Dünyanın en büyük projesi olduğunu ifade eden Başkan Gökçek, "Ben bu büyüklükte bir projenin varlığını duymadım, işitmedim. Ve böyle büyük bir işe bismillah diyerek başladık, başladığımızdan bu yana da ciddi mesafeler aldık. Düşüne biliyor musunuz? Sadece belediye imkanları ile 5 bin 150 konutun Mamak Necmettin Erbakan Kültür ve Kongre Sarayı'nda düzenlenen konut kura teslim törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, milletvekilleri ve gecekondu sahipleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 


Haber Vaktim


Geri Dön