25 / 04 / 2024

Mamak'ta 870 konutun temeli atıldı!

Mamak'ta 870 konutun temeli atıldı!

ANKARA'DA kentsel dönüşüme büyük önem veren Mamak Belediyesi, Kentsel Yenileme Projesi kapsamında Mamak'ın üç ayrı mahallesini kapsayan 870 konutun temelini törenle attı.



ANKARA'DA kentsel dönüşüme büyük önem veren Mamak Belediyesi, Kentsel Yenileme Projesi kapsamında Mamak'ın üç ayrı mahallesini kapsayan 870 konutun temelini törenle attı. Törene Başbakan Yardımcısı Yalcın Akdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı îdris Güllüce,  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergiın Turan, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı. 


YAŞAM ALANI OLUŞTURUYORUZ 

Törende bir konuşma yapan Başkan Mesut Akgül, "Vatandaşlarımız için beton yığını değil, yasam alanı oluşturuyoruz" dedi. Bakan Güllüce ise vatandaşlara kira yardımının devamı konusunda müjde vererek, "Türkiye'nin her yerini şantiyeye çevirdik. 50 sene öncesinin Türkiye'si değil artık. Türkiye çalışıyor, Türkiye kalkmıyor" diye konuştu. Başbakan Yardımcısı Yalcın Akdoğan da "870 konut için bir araya geldik. Projeler, eski binaların yıkılıp yerine yenilerinin yapılması anlamına gelmiyor. Vatandaşlarımızın hayat kalitesinin artması, yasam standartlarının yükselmesi anlamına geliyor" seklinde konuştu. 


Vahdet Gazetesi


Geri Dön