19 / 04 / 2024

Mamak'ta belediyeden 171 bin TL'ye 3 yıllık kiralık düğün salonu!

Mamak'ta belediyeden 171 bin TL'ye 3 yıllık kiralık düğün salonu!

Ankara Mamak'ta Mamak Belediye Başkanlığı tarafından Başak Mahallesi'ndeki düğün salonu 3 yıllık kiraya veriliyor. Yıllık kirası 57 bin TL olan düğün salonunun 3 yıllık kirası 171 bin TL'ye denk geliyor.



Ankara Mamak Başak Mahallesi'nde yer alan düğün salonu 3 yıllığına kiraya veriliyor. Yıllık muhammen bedeli 57 bin TL olarak belirlenen düğün salonunun ihalesi 28 Ağustos 2014 tarihinde Perşembe günü saat 10.00'da Mamak Caddesi üzerinde bulunan belediye hizmet binası içerisindeki encümen toplantı salonunda yapılacak. 


İhale için tüzel kişi ve kuruluşlar Ticaret Odasından veya bağlı bulundukları ilgili dernek kuruluşlarından alacakları üyelik belgesini veya faaliyet belgesini imza sirkülerini (Noterden) geçici teminat makbuzunu, şahıslar ise 2 adet nüfus cüzdanı sureti, 2 adet İkametgah belgesi, geçici teminat makbuzunu, Ortak ihaleye girecekler ise bu belgelerin yanı sıra Ortaklık belgesini geçirmek zorundalar...


İHALE İLANI:

BAŞAK MH.1680 SOKAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 3351


T.C MAMAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


İHALE İLANI


Belediyemiz sınırları içerisinde Başak Mahallesi imarın 37729 ada 3 parseli üzerinde bulunan Belediyemize ait hizmet binası içerisindeki Düğün salonu 2886 Sayılı Devlet ihale Kanunun 45'ci maddesi gereğince "Açık Teklif Usulü"ile ihale edilerek 3. yıl süreli olarak kiraya verilecektir


1- Söz konusu Düğün salonunun İhalesi 28/08/2014 tarihinde perşembe günü saat 10.00'da Mamak caddesi üzerinde bulunan Belediye hizmet binası içerisindeki Encümen toplantı salonunda yapılacaktır.


2- İhale edilecek işe ait İhale şartname bedel karşılığında Emlak ve İstimlak Müdürlüğü kira işleri Şefliğinden alınacağı gibi aynı Müdürlükte bedelsiz olarak görülebilir. (İhaleye Katılabilmek için şartname alınması zorunludur) İhale ile ilgili ayrıntılı bilgi aynı müdürlükte alınabilir diğer hususlar kira sözleşmesi içerisinde düzenlenecektir.


3- İhaleye katılacak tüzel kişi ve kuruluşlar Ticaret Odasından veya bağlı bulundukları ilgili dernek kuruluşlarından alacakları üyelik belgesini veya faaliyet belgesini imza sirkülerini (Noterden) geçici teminat makbuzunu, şahıslar ise 2 adet nüfus cüzdanı sureti, 2 adet İkametgah belgesi, geçici teminat makbuzunu, Ortak ihaleye girecekler ise bu belgelerin yanı sıra Ortaklık belgesini de yanlarında bulundurmak zorundadır.


4- İhaleye katılacaklar geçici teminat bedeli ve şartname bedelini İhale günü en geç saat 09.00'a kadar belediyemiz veznelerine yatırmak zorundadırlar.


MEVKİİ : SÜRESİ : CİNSİ : 1 YILLIK MUH.BED. : G. TEMİNAT : İHA. TAR. İHA.SAATİ


1-Başka Mahallesi. 3. yıl Düğün Salonu 57.000,00-TL 1.710,00-TL 28/08/2014 10,00


İhale ilanını görüntülemek için tıklayın


Geri Dön