29 / 03 / 2024

Mamak’ta bu yıl 350 bin ton asfalt dökülecek!

Mamak’ta bu yıl 350 bin ton asfalt dökülecek!

Ankara Mamak Belediyesi ekipleri, Lalahan mahallesine 5 bin 695 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Akgül, geçtiğimiz yıl 300 bin ton asfalt hedefinin üzerine çıktıklarını belirterek, bu yıl ki hedeflerinin de 350 bin ton olduğunu söyledi..




Ankara Mamak Belediyesi ekipleri, Lalahan mahallesine 5 bin 695 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Mesut Akgül, geçtiğimiz yıl 300 bin ton asfalt hedefinin üzerine çıktıklarını belirterek, bu yıl ki hedeflerinin de 350 bin ton olduğunu söyledi. Akgül, sene başından itibaren ilçe geneline 20 bin 128 ton asfalt atıldığını da kaydetti.


Belediye hizmetlerinin ilçenin her köşesine eşit yayıldığını kaydeden Akgül, “Bir bölgenin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının önemi büyüktür. İlçemizde de hızlı yapılaşmayla paralel bir şekilde altyapı çalışmalarımız artarak devam ediyor. Ekiplerimiz, gece gündüz çalışarak hizmette mesainin bitmediğini gösteriyor. İlçedeki yolları sil baştan asfaltlıyor, diğer taraftan yeni yollar açmaya devam ediyoruz. Yollarımız artık kaliteli ve daha güzel. Mamak’ın her anlamda gelişmesi için hizmetlerimiz artarak devam edecek.” dedi. 



Türkiye Kamu


Geri Dön