25 / 04 / 2024

Mamak'ta gayrimenkul yatırımları arttı!

Mamak'ta gayrimenkul yatırımları arttı!

Mamak Emlakçılar Derneği Başkanı Ali Alakırık ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti. Alakırık Mamak'ın gayrimenkul yatırımında gözde ilçe olduğunu söyledi...




Mamak Emlakçılar Derneği Başkanı Ali Alakırık ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti. Mamak'ta tamamlanan ve yapımı devam eden yatırımların emlak sektörünü ciddi anlamda canlandırdığını kaydeden Alakırık, Akgül'e teşekkür etti. Mamak'ta geçtiğimiz yıl aylık ortalama 10-15 civarında konut sattıklarını belirten Alakırık, yatırımların hayata geçmesiyle birlikte bu yıl bu rakamın 20'e ulaştığını söyledi. 


İLÇEYE İLGİ ARTTI

 Hızlanan kentsel dönüşüm projelerinin ilçeye ilgiyi arttırdığını aktaran Akgül, "Kentsel dönüşüm, gayrimenkul sektörünün hareketliliğini artırırken fiyat artışlarını da önemli derecede etkiledi. Politikalarımızı, ilçenin değerinin artması doğrultusunda oluşturduk. İlçede neredeyse adım başı inşaat var. Mamak'a yatırım yapanlar şanslı. Mamak çarpık yapılaşmanın en bilinen örneği iken, bugün gayrimenkul fiyatları açısından çevre ilçelerin en pahalısı haline geldi" diye konuştu. 


Sabah Ankara


Geri Dön