25 / 04 / 2024

Mamak'ta yol açma ve genişletme çalışmaları devam ediyor!

Mamak'ta yol açma ve genişletme çalışmaları devam ediyor!

İlçeye kazandırdığı yeni imar yollarıyla marka kent olma yönünde hızla ilerleyen Mamak Belediyesi, imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarına aralıksız devam ederek hizmet atağını sürdürüyor.



Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, bölgede yoğunlaştırdığı çalışmalar kapsamında bir taraftan yol açma işlemleri, diğer yandan da hafriyat çalışmaları devam ediyor. Mamaklı vatandaşların rahat bir yaşam sürdürebilmesi için gece gündüz çalışma sürdüren ekipler, bölgenin dört bir yanında ki çalışmalarla ilçeyi adeta şantiye alanına çevirdi. Ocak Ayı'ndan bu yana 6210 metre yol açımı gerçekleştiren Mamak Belediyesi, Şahapgürler, Gülveren, Duralialıç, Altınevler ve Misket Mahalleleri'nde yol açım çalışmalarını sürdürüyor. 

Ekipler, yine bu üç aylık dönemde 10 bin 522 metre de malzemeli yol bakımı gerçekleştirdi. 

Mamak'ta yerleşim alanlarının büyüdüğünü ve yeni yollara ihtiyaç duyulması üzerine yol açma çalışmalarına devam ettiklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, şehirlerin hizmetle gelişir dedi. İş makinelerinin dur durak bilmediği Mamak'ta yolları belli bir program dâhilinde açarak çalışmalara yoğun bir şekilde devam edeceklerini belirten Akgül,"İlçemiz Ankara'nın en büyük ilçelerinden birisi olmasının yanı sıra en hızlı büyüyen ilçeler arasında adını ilk sıralara yazdırıyor. Yeni yolların ve yatırımların olduğu yerlerde ticaret yoğunluğu da artar. İlçemize alternatif yollar kazandırmaya devam edeceğiz" dedi. 


Milliyet Ankara 


Geri Dön