20 / 04 / 2024

Mamurbaba Palma Evleri İzmir'de 950 bin Euro'ya! Son 2 konut!

Mamurbaba Palma Evleri İzmir'de 950 bin Euro'ya! Son 2 konut!

Satışı devam eden son iki adet konutun kaldığı Mamurbaba Palma Evleri İzmir'de fiyatlar 950 bin Euro ile 1 milyon Euro arasında değişiyor. Projede teslimler hemen yapılıyor...



FD Yapı'nın  İzmir  Çeşme'nin Mamurbaba semtinde inşa ettiği  Mamurbaba Palma Evleri, 7 bin 400 metrekare üzerine kurulu bir proje.

9 tripleks villadan oluşan Mamurbaba Palma Evleri İzmir'de son 2 konutun satışı devam ediyor. Konutların fiyatları 950 bin Euro ila 1 milyon Euro olarak belirlendi. Peşin fiyatlarla satış yapılan projede teslimler hemen yapılıyor.

Mamurbaba Palma Evlerinde bodrum katı, giriş katı ve birinci katla birlikte 480 metrekare kullanım alanına sahip her villada 32 metrekarelik müstakil yüzme havuzu ve peyzaj uygulamalı bahçe bulunuyor. Palma Evlerinde her villanın bodrum katında 2 yatak odası, 1 çok amaçlı salon, açık mutfak, WC/duş ve makine dairesi bulunuyor. Villaların zemin katlarında; ebeveyn banyolu yatak odası, WC/duş, mutfak ve yemek köşesi, TV köşesi, şömine köşesi ve kış bahçesi bölümleri yer alıyor. Birinci katların oturma planında ise; ebeveyn yatak odası ve 2 banyolu oda yer alıyor.

Mamurbaba Palma Evleri; İzmir Adnan Menderes Havalimanına 40 dakika; Çeşmeye, Alaçatı Sörf Merkezine ve en yakın alışveriş merkezine 5 dakika mesafede bulunuyor.

0232 712 19 12
[email protected]  
www.fdyapi.com


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön