19 / 04 / 2024

Manas Evleri sektöre yeni bir anlayış getirdi!

Manas Evleri sektöre yeni bir anlayış getirdi!

Malatya, Adıyaman ve Elazığ'da 4 binden fazla konut üreten Gün-Er İnşaat, Manas Evleri'yle sektöre yeni bir anlayış getirdi. Manas Evleri, Gün-Er İnşaat'ın 20 yıllık tecrübesiyle yükseliyor.



Müşteri odaklı hizmet anlayışını ön planda tutan firma, modern yaşam alanlarını kaliteli ürün kullanımıyla birleştirerek seçkin yaşam merkezlerine imzasını attı. Kısa sürede Malatya, Adıyaman ve Elazığ'da 4 binden fazla konut üreten Gün-Er İnşaat, bütün projelerinde ortalama yüzde 80'in üzerinde teslimat gerçekleştirdi.


Modern site anlayışıyla yapılan binalarda hiçbir ayrıntı atlanmazken, Manas sakinlerinin rahat ve huzurlu olması için her şey düşünüldü. Günümüz insanının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, konforlu yaşamın lüks değil, bir ihtiyaç olduğu bilincini projelerine de yansıttı. 


Birçok sosyal donatıyı bir arada Manas sakinlerinin hizmetine sunan firma, yurt içi ve yurt dışı yatırımcıların da ilgi odağı oldu ve satışları katlayarak büyüdü. İnsana değer veren yapılar haline getiren projeleri faaliyete geçiren Manas Evleri, ürettiği konut adedi ve oluşturduğu talep miktarına göre bölgede değil, Türkiye'deki birçok inşaat şirketini geride bırakmayı başardı. 


Posta


Geri Dön