26 / 04 / 2024

Manavgat Boğaz Mesire Alanı yenileniyor!

Manavgat Boğaz Mesire Alanı yenileniyor!

Manavgat Belediyesi tarafından Sorgun bölgesindeki Boğaz Mesire Alanı'nda yenileme çalışması başlatıldı.Mesire alanındaki otopark alanları, yürüyüş yolları ve gezinti yolları da doğayla daha da uyumlu hale getirilecek.



Manavgat Belediyesi tarafından Sorgun bölgesindeki Boğaz Mesire Alanı'nda yenileme çalışması başlatıldı.


Manavgat Belediyesi, vatandaşların özellikle hafta sonu vakit geçirdiği Boğaz Mesire Alanı'nda başlattığı yenileme çalışması sürüyor. Mesire alanında, yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlanırken, çevre çitleri de yenilendi. Çalışmalar kapsamında vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için de piknik ünitelerinin düzenlenip, piknik masalarının sayısı da artırıldı. Mesire alanındaki otopark alanları, yürüyüş yolları ve gezinti yolları da doğayla daha da uyumlu hale getirilecek.


Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, hazırlanan proje üzerine uygulanan projede çocuklu aileleri de unutmadıklarını ve tüm çocuk oyun gruplarının yenileneceğini söyledi. Başkan Sözen, en kısa sürede tamamlanacak çalışmalarla mesire alanının çok uzun yıllar hizmet vereceğini dile getirdi. 


Sorgun bölgesinde yer alan Boğaz Mesire Alanı'nın Manavgat'ın en önemli değerlerinden biri olduğunu kaydeden Başkan Sözen, mesire alanının yıkılması, kaldırılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Başkan Sözen, "Bölgemizdeki mesire alanının yetersiz kalması nedeniyle Çolaklı, Yemişli ve Örenşehir'de 3 mesire alanı daha planlandık. Yemişli bölgesindeki mesire alanının yapımına ise geçtiğimiz günlerde başlandı. Boğaz bölgesindeki plajlarımız ise halkımızın malıdır ve vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla kullanabilir" diye konuştu.


Hürriyet


Geri Dön