24 / 04 / 2024

Manavgat Şelalesi çevre düzenlemesi sebebiyle ziyarete kapatılacak!

Manavgat Şelalesi çevre düzenlemesi sebebiyle ziyarete kapatılacak!

Manavgat Şelalesi, çevre düzenlemesi sebebiyle 14 Mart-30 Nisan tarihleri arasında ziyarete kapanacak Manavgat Belediyesi, Manavgat Şelalesi'ne nefes aldıracak çevre düzenleme projesi çalışmalarına başladı.



Bir süredir yıkım ve düzenleme çalışmaları devam eden Manavgat Şelalesi'ndeki projenin hayata geçirilmesi amacıyla şelalenin 14 Mart-30 Nisan tarihleri arasında ziyarete kapatılacağı belirtildi. 


KONTROLLÜ ZİYARET 

Manavgat Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Belediyemiz tarafından projelendirilen, Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından da onaylanan Manavgat Şelalesi Çevre Düzenleme Projesi çalışmalarımız başlamıştır. Bu iş sürecinde Manavgat Şelalesi'ne, 14 Mart - 30 Nisan 2016 tarihleri arasında ziyaretçi kabulü yapılmayacaktır. 30 Nisan 2016 tarihinden 1 Temmuz 2016 tarihine kadar ise kontrollü olarak ziyaretçi girişi sağlanacaktır" denildi. 


SAĞLIKLI ÇALIŞABİLMEK 

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, şelaleyi olağanüstü doğal değerlerinden yansıyan görsel şölenine sadık kalarak çevresini bu değere yakışır hale getireceklerini belirterek "Çevre Düzenlenmesi tasarımımızı hayata geçiriyor olmaktan son derece mutluyuz" dedi. 



Sabah Akdeniz


Geri Dön