25 / 04 / 2024

Manavgat'ın OSB sevdası kitaplaştı!

Manavgat'ın OSB sevdası kitaplaştı!

ANTALYA Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 19 yıl önce başladıkları Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması çalışmalarını kitaplaştırdı. MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Antalya Valisi Muammer Türker'i ziyaret etti.



MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ergen, Aykut Karasoy, Hüseyin Akın, Hakan Akar, Murat Oğuz Öncel ve Meclis Üyesi Baykal Özden ile birlikte Antalya Valisi Muammer Türker'i ziyaret etti. 



Vali Türker'e, MATSO'nun çalışmaları ve Manavgat'ın ekonomik durumu hakkında bilgi veren Boztaş, 19 yıl önce başlattıkları OSB kuruluş çalışmalarından bir türlü olumlu sonuç alamadıklarını söyledi. MATSO Başkanı Boztaş, şunları kaydetti: "Manavgat ekonomisi turizm ağırlıklı. İlçenin geleceği açısından ekonomik faaliyetlerin çeşitlendirilmesi gerekli. Bu nedenle OSB'ye ihtiyaç var. MATSO olarak 1996 yılından bu yana OSB ile ilgili çalışmalar yaptık. OSB için bulunan 444 dönümlük arazi konusunda sıkıntüar yaşıyoruz." Vali Muammer Türker de, "'OSB kurulması için yasalar çerçevesinde gerekli destekleri veririz" dedi. 


Dünya


Geri Dön