29 / 03 / 2024

Manavgat'ta Turizm Fakültesi açılacak!

Manavgat'ta Turizm Fakültesi açılacak!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası ( MATSO ), Manavgat MATSO Turizm Fakültesi yapımı ile ilgili Akdeniz Üniversitesi ile protokol yapacak.



MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO Turizm Fakültesi yapımıyla ilgili 20 Mart'ta Akdeniz Üniversitesi Rektörü İsrafil Kurtcephe ile protokol imzalayacaklarını söyledi. Turizm fakültesinin protokol imzasının aynı zamanda Manavgat Şelale Üniversitesi'nin kurulmasının da önünü açacağını belirten Boztaş, imza sonrası fakülte inşaatını bir yıl içinde tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti.


 

Boztaş, "Fakülte inşaatını bir yılda bitirmeyi düşünüyoruz. İhale sonrasında inşaat çalışmalarına başlayacağız. İhale süresi ve yer tesliminin ardından inşaatı bir yıl içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Protokolün ardından ruhsat almak için belediyemize müracaat edeceğiz ve ihaleye çıkacağız. Bakanlık izinleri ve tüm işlemler tamamlandı" dedi. İlçe ekonomisinin turizm ağırlıklı olduğunu ifade eden Boztaş, fakültenin yapılması ile Manavgat'ta turizm sektöründe kalifiye eleman sıkıntısının sona ereceğini kaydetti. 



Dokuz Sütun


Geri Dön