18 / 04 / 2024

Manavgat'ta üretilen PVC'ler Irak ve Gürcistan'a ihraç ediliyor!

Manavgat'ta üretilen PVC'ler Irak ve Gürcistan'a ihraç ediliyor!

Yapıpen Group Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yüksel. 2 ülkeye yıllık 2.5 milyon dolarlık ihracata yaptıklarını dile getirdi. Manavgat'ta tescilli 3 markanın üretimini yaptıklarını belirten Yüksel. 80 ilde bayiliklerinin bulunduğunu kaydetti...



Yıllık 3 milyon metre üretim yaptıklarını söyleyen Yapıpen Group Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yüksel. 2 ülkeye yıllık 2.5 milyon dolarlık ihracata yaptıklarını dile getirdi. Manavgat'ta tescilli 3 markanın üretimini yaptıklarını belirten Yüksel. 80 ilde bayiliklerinin bulunduğunu kaydetti. 


MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş. yönetim kurulu üyeleri Aykut Kaya. Hakan Akar. Murat Oğuz Öncel ve özgür Taşar. Yapıpen Group Yönetim Kumlu Başkanı Bayram Alı Yüksel'ı ziyaret ederek PVC sektörü hakkında bilgi aldı. PVC sektörüne 24 yıl önce adını attıklarını belirten Yüksel. 2008 yılında 20 bin metrekarelik alanda kendi arazisi üzerinde kendi tesislerini kurarak tescilli markaları üretmeye başladıklarını kaydetti. 'ülke genelinde 80 ilde bayiliklerinin bulunduğunu belirten Yüksel. ürettikleri dünya markalarını Manavgat'tan Irak ve Gürcistan'a ihraç ettiklerini kaydetti. Yüksel. "Son yıllarda yurt dışına akılarak Irak ve Gürcistan'a ürettiğimiz dünya markası PVC'leri ihraç etmeye başladık. 


Yılda 2.5 milyon dolar ihracat ve Türkiye için ise ortama 3 milyon metre üretim yapıyoruz. Yurt dışındaki ihracat ağlarını genişletmek tçiıı çaba gösteriyoruz. Kırgızistan gibi bazı ülkelerle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. M dedi. 

PVC üretiminin yanı sıra tesislerinde hazır pencere, kapı ve cam üretimi yaptıklarını söyleyen Yüksel. pencere üretiminde Antalya Bölgesinin ortalama yüzde 60 gibi bir oranda inşaat sektörüne hitap ettiklerini ve toplu konutlara pencere ürettikleri kaydetti. Pencere satışında Antalya'nın vanı sıra Burdur ve İsparta'da da bayileri olduğunu ifade eden Yüksel. "Üretim tesislerimizde çift caııı üretmı tesislerimiz ile de bayı ve müşterilerimizin cam ihtiyaçlarını da karşılayarak üretimden montaja kadar hizmet veriyoruz. PVC protıl yanında asma tavan ve kapı lambri profilleri, panjur kutu ve profilleri de üreterek müşterilerimiz en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz ." ifadelerini kullandı. 

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş. 


Manavgat'tan ürettiği ürünleri 2 ülkeye ihraç eden ve yılda ülke ekonomisine 2.5 milyon dolar ekonomik girdi sağlamasına öncü olan Yüksel'ı tebrik ettiklerini söyledi. 


Manavgat'ta ihracata bilincinin artması için çalışma yaptıklarını belirten Boztaş. üyelerinin 80 ilde temsilciliği bulunması ve 2 ülkeye ihracat yapmalarının onur ve gurur verici olduğunu kaydetti. 


Ayrıntılı Haber 


Geri Dön