26 / 04 / 2024

Manhattan Nef New York Konutları!

Manhattan Nef New York Konutları!

Firma: Timur Gayrimenkul

Yaklaşık 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip Manhattan Nef New York Konutları'nın inşaatına 2015 yılı sonunda başlanması planlanıyor. 60 kattan olucak proje otel ve ofislerden meydana gelecek.



Manhattan Nef New York Konutları Nef İnşaat imzası ile yükselecek. 60 katlı olarak tasarlanan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı dairelerin yer alması planlanıyor.


Amerika New York Manhattan’da inşa edilecek olan Nef New York projesi MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.


Manhattan Nef New York Konutları 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunan projede yüksek katlı otel ve konutlar yer alcak.


Nef New York projesinin bulunduğu bölgede daire fiyatları 20 bin ile 90 bin dolardan değişiklik gösteriyor. Fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmeyen projenin inşaat çalışmalarının başlaması ile satışa çıkması planlanıyor. 


Chicago ve Miami'de eş zamanlı yeni projeler inşa etmeyi planlayan Nef İnşaat'ın New York projesi Foldhome konseptiyle geliştiriliyor.  


Manhattan Nef New York Konutları iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön