19 / 04 / 2024

Manheim Türkiye, Ankara'da ikinci el araç satış merkezi açtı

Manheim Türkiye, Ankara'da ikinci el araç satış merkezi açtı

Manheim Türkiye, açık attırmayla satış yapan 3. ikinci el araç satış merkezini Ankara Esenboğa yolunda açtı



Açık artırma şirketi Manheim Auctions ile Borusan'ın 2008 yılında kurduğu ortaklık sonucu faaliyete geçen Manheim Türkiye, açık attırmayla satış yapan 3. ikinci el araç satış merkezini  Ankara  Esenboğa yolunda açtı.

İstanbul Tuzla ve İSTOÇ tesislerinin ardından üçüncü şube olan Ankara Esenboğa'nın açılışına Manheim Auctions Başkan Yardımcısı Mark Brunn ve Manheim Türkiye Genel Müdürü Cengiz Temel de katıldı.

İkinci el oto meraklılarının oldukça ilgi gösterdiği ilk açık attırmada 200'ün üzerinde araç satışa çıkarken, satışların hızlı ve basit şekilde yapılması dikkat çekti.

Manheim Türkiye Genel Müdürü Cengiz Temel açılışta yaptığı konuşmada, Anadolu'da ikinci elin satış adresi olmayı planladıklarını, Manheim Türkiye'nin ikinci el otomobil pazarına güvenli ve kurumsal bir düzen getirdiğini söyledi.

-ANKARA;DA DA HER HAFTA PERŞEMBE GÜNLERİ AÇIK ARTIRMA VAR-
Genel Müdürü Temel, kuruldukları günden bu yana ikinci el açık artırmada büyük değer yarattıklarının belirterek, şöyle konuştu:
"İstanbul'da 2009'da 6 bin 389 araç satışı gerçekleştirdik. Yoğun ilgi üzerine Tuzla'daki açık artırmalarımızı haftada 2 güne çıkardık. Üyelerimizin açık artırmalara daha rahat katılabilmeleri için İSTOÇ'ta online satış merkezi kurduk. Üye adedimiz 2008'e göre yüzde 50 arttı. Ankara'da da her hafta Perşembe günleri açık artırma düzenleyeceğiz."
AA


Geri Dön