24 / 04 / 2024

Manisa Ahmetli, büyükşehirle prestij kazandı!

Manisa Ahmetli, büyükşehirle prestij kazandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, vatandaşlara Büyükşehir farkını yaşatıyor.




Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, vatandaşlara Büyükşehir farkını yaşatıyor. Ahmetli’nin Karaköy Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin ve MASKİ’nin tamamlamış olduğu çalışmaları Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un ziyaret ettiği mahallede vatandaşlar böyle hizmet görmediklerini söyledi.

Vatandaşların büyük sevgi gösterileri ile karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ziyaretinde halkla sohbet etti. Karaköy Mahallesi’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 bin metrekare kiltparke ve bordür, MASKİ tarafından ise 2 bin 450 metre içme suyu, 2 bin 350 metre kanalizasyon hattı yenilendi. Yapılan çalışmaları değerlendirmeleri için mikrofon uzattığımız vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin çalışmalarının mahallelerinin kaderini değiştirdiğini ve daha önce böyle hizmetler görmediklerini söylediler.

İşte o röportajlar:

Gülten Şentürk: “Cengiz Ergün geldi, mahallemizde her şey değişti. Yollarımız kumdu. Şimdi çok güzel oldu. Allah bir değil bin kere razı olsun. Parke taşlarımız döşendi. Kanallarımız temizlendi. Cengiz Ergün’ün yine arkasındayım. Oyumu yine ona vereceğim.”

Volkan Erarslan: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz. Kendisinden Allah Razı olsun.”

Ekrem Akyıldız: “Yapılan hizmetlerden dolayı öncelikle Başkanı’mıza çok teşekkür ediyoruz. Bu bir ihtiyaçtı. Daha önce köyümüz böyle iyi değildi. Şimdi daha iyi oldu. Yollarımız yenilendi, eksikliklerimiz tamamlandı. Altyapımız da tamamlandı.”

Duran Yaman: “Ben bunun üzerine hiçbir şey olabileceğini düşünmüyorum. En iyi en kaliteli en süper işler yapıldı. Caddemiz yok sokağımız yok. Ben diyorum  ki bu caddeye de Cengiz Bey’in adı verilsin.”

Yusuf Çetin: “Yapılan çalışmaların hepsinden memnunuz. Başkanın yaptığı tüm hizmetlerden memnunuz. Sağ olsun, var olsun. Her zaman arkasındayız. Seviyoruz kendisini.”

 


Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön