25 / 04 / 2024

Manisa Ahmetli'nin altyapısı yenileniyor!

Manisa Ahmetli'nin altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesinde toplam 56 bin metrelik içme suyu ve kanalizasyon hattını yeniliyor.




MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde hayata geçirdiği 95 Mahalle Projesi ile mahallelerin alt yapı yaralarını sarmaya devam ediyor. MASKİ, Ahmetli’nin mahallelerinde 31 bin metre içme suyu, 25 bin metre kanalizasyon alt yapı çalışması gerçekleştiriyor. MASKİ ekipleri,  Kargın mahallesinde 5 bin 300 metrelik kanalizasyon ve içme suyu çalışmasını tamamlarken, Bahçecik mahallesindeki kanalizasyon hattı döşeme işlemlerini de bitirdi. İlçenin Dereköy mahallesindeki 3 bin 200 metrelik kanalizasyon hattı çalışmalarında sona yaklaşan MASKİ, çalışmanın tamamlanmasının ardından mahallede yaklaşık 4 bin metre içme suyu şebeke hattını yenileyecek.

Depolar yenileniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde vatandaşa daha sağlıklı içme suyu temin etmek amacıyla yürüttüğü su deposu yenileme çalışmaları Ahmetli’de de devam ediyor. İlçenin Kestelli ve Kendirlik mahallelerindeki içme suyu depoları yenilenerek, mahalleye daha temiz su verilecek.

“Alt yapı sorunumuz kalmadı”

Kargın Mahalle Muhtarı Fadıl Aydın, mahallelerinde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi: “Mahallemizin önce kanalizasyon, sonra da içme suyu şebekeleri komple yenilendi. Yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Su depomuz da boyandı, yenilendi ve şebekeleri değiştirildi. Kargın mahallesi olarak alt yapı sorunumuz kalmadı. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’ye teşekkür ediyoruz.”



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön