20 / 04 / 2024

Manisa Akhisar yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Akhisar yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Gölmarmara ve Akhisar ilçelerinde yer alan hizmet binalarını ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, faaliyet alanları içerisindeki ilçelerde önemli çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Gölmarmara ve Akhisar ilçelerinde bulunan hizmet binalarını ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörleri ve MASKİ Sorumlularından bilgi aldı. Yalçınkaya ve Coşkun, ilk olarak Gölmarmara ilçesini ziyaret etti. Burada Yalçınkaya ve Coşkun’u Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Ahmet Cülen ve MASKİ Sorumlusu Mücahit Tunay karşıladı.  Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörlüğü’nde düzenlenen toplantıda, Yalçınkaya ve Coşkun’a ilçede yapılan faaliyetlerle ilgili brifing verildi. Ardından Gazi Ali Aydın Parkı içerisinde yer alan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ile Gıda Bankası incelenerek, faaliyetleri hakkında bilgi alındı. İlçede MASKİ Hizmet Binası olarak hizmet vermeye başlayacak yeni binayı da ziyaret eden Yalçınkaya ve Coşkun, yaptıkları incelemelerin ardından Gölmarmara ziyaretini noktaladılar.

Büyükşehir’in Akhisar çalışmaları masaya yatırıldı

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Yalçınkaya ve Genel Müdür Coşkun, Gölmarmara’nın ardından Akhisar ilçesini ziyaret ettiler. Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve MASKİ Sorumlusu Fatih Tuncer tarafından karşılanan Yalçınkaya ve Coşkun, ilçede tamamlanan, devam eden ve yapılması planlanan Büyükşehir ve MASKİ çalışmaları hakkında bilgi aldılar.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön