19 / 04 / 2024

Manisa Akhisar Zeytin OSB'nin alt yapı ihalesini Nimtaş İnşaat kazandı!

Manisa Akhisar Zeytin OSB'nin alt yapı ihalesini Nimtaş İnşaat kazandı!

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde kurulan ve 28 parseli satılan Zeytin-Zeytinyağı ve Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin alt yapı işleri ihaleyle Nimtaş İnşaat'a verildi.



Türkiye'de ilk defa Akhisar'da kurulan Zeytin-Zeytinyağı ve Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) alt yapı ihalesi Akhisar Belediyesi Encümen Salonu'nda yapıldı. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında yapılan ve 3 firmanın katıldığı ihaleyi 6 milyon lira ile Nimtaş İnşaat Taahhüt Nakliye ve Sanayi Ltd. Şti. kazandı. İhaleye Doğan Metalürji Makine Ltd. Şti., Nimtaş İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Ltd. Şti., Safahat İnşaat Mühendislik Mimarlık Ltd. Şti. firmaları katıldı. Akhisar'da kurulan Zeytin-Zeytinyağı ve Türevleri İhtisas OSB'nde 52 parsel, 1 prina tesisi, 1 arıtma tesisi, teşhir alanı, sosyal tesisler ve idari bina bulunuyor.


En düşük bedeli vererek alt yapı ihalesini kazanan Nimtaş İnşaat, yatırımcılar tarafından 28 parseli alınan ihtisas OSB'nin alt yapı işlerini sözleşme yapılması tarihinden itibaren 6 ay içinde tamamlayacak.


Manisa Olay


Geri Dön