18 / 04 / 2024

Manisa Alaşehir yatırımları tam gaz!

Manisa Alaşehir yatırımları tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Alaşehir ilçesini ziyaret etti. Genç ziyarette Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi.




Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ilçede yürütülen çalışmaları incelemek ve üreticilere ceviz fidanı dağıtmak üzere Alaşehir’e ziyarette bulundu. Ziyarette Genç’e Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Gözde Koç, Mezarlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu ve Alaşehir Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Ceylan eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve beraberindeki heyet ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Şantiyesi içerisinde Biyosidal Ürün kullanım usul ve esasları yönetmeliğine göre inşa edilen binada incelemelerde bulundu. Genç, binanın yapımının özenle sürdürüldüğünü söyledi.

Alaşehir Kabristanlığında Hummalı Çalışma 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve beraberindeki heyetin ikinci durağı Alaşehir Kabristanlığı oldu. Burada defin yerlerinin inşası ve parselizasyon hakkında istişarelerde bulunan Genç,  Büyükşehir Belediyesi’nin il genelindeki mezarlıkları daha iyi şartlara kavuşturmak için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Alaşehir Belediyesi’ne Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Alaşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti. Burada Alaşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Alıcı tarafından karşılanan heyet, ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliği içerisinde yürüttüğü çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. 



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön