26 / 04 / 2024

Manisa Alaşehir'in altyapısı sil baştan!

Manisa Alaşehir'in altyapısı sil baştan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir’de toplam 62 bin metre içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniliyor. MASKİ, çalışmalarına Dağhacıyusuf mahallesi ile start verdi.




MASKİ Genel Müdürlüğü’nün mahallelere nefes aldıran 95 Mahalle Projesi’nde sıra Alaşehir’de. MASKİ, Manisa’nın 17 ilçesinde hayata geçirdiği proje kapsamında ilçenin 35 bin 500 metrelik içme suyu ve 26 bin 444 metrelik kanalizasyon hattını komple yeniliyor. İlçedeki çalışmalar Dağhacıyusuf mahallesi ile başladı. Mahallenin 16 bin 100 metrelik içme suyu şebeke hattı MASKİ tarafından yenilenecek.

Mahalleler sağlıklı alt yapıya kavuşuyor

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, ilçede gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Koç, “95 Mahalle Projemiz kapsamında Alaşehir’deki çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. İlçemizin hem içme suyu hem de kanalizasyon şebeke hatlarını yeniliyoruz. Dağhacıyusuf’tan sonra, Hacıaliler, Matarlı, Şahyar ve Yeniköy mahallelerinde de çalışma gerçekleştireceğiz. Projemizle mahallelerimizi sağlıklı alt yapıya kavuşturmaya devam ediyoruz” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön