25 / 04 / 2024

Manisa Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki binalar yenilenecek!

Manisa Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki binalar yenilenecek!

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki binaların insan sağlığı açısından tehlikeli olduğunu söyleyerek sitenin yeniden inşa edilmesi gerektiğini söyledi. Çerçi "O binalar son derece tehlikeli ve riskli" dedi




Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki binaların insan sağlığı açısından tehlikeli olduğunu söyleyerek sitenin yeniden inşa edilmesi gerektiğini söyledi. 

Başkan Çerçi, "Seçim çalışmaları sırasında gittiğim Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki binalarda koku nedeniyle başım dönmeye başlamıştı. Hele hele bodrum katlarına indiğinizde tiner ve yapıştırıcı malzemelerin kokusu daha da rahatsız edici boyuttaydı. O binalar son derece tehlikeli ve riskli. Çalışan insanların sağlığı açısından en kısa zamanda oradaki binaların komple yıkılıp yeni iş yerleri yapılması lazım" dedi. CHP'li Meclis Üyesi Münir Çelik de, Başkan Çerçi'nin görüşlerine katıldığını belirterek, bu tür yerlerde çalışan insanların kansere yakalanma riskinin daha fazla olduğunu kaydetti.



Yeni Asır


Geri Dön