25 / 04 / 2024

Manisa Ayazören'in altyapısı yenileniyor!

Manisa Ayazören'in altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği içerisinde yapılan Ayazören Mahallesi’ndeki kanalizasyon altyapı yenileme çalışmalarını, Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay yerinde inceledi.




Kula Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, Ayazören Mahallesi’nde 7 bin 700 metrelik kanalizasyon altyapısını yeniliyor. Bu kapsamda, MASKİ ekiplerince titizlikle devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay’a, Kanalizasyon Daire Başkanlığı İnşaat Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir ve kontrol mühendisleri eşlik etti. Mahalledeki çalışmalar hakkında kontrol mühendislerinden bilgi alan Aslay, proje içerisinde de incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Mehmet Emre ve mahalle sakinleri ile sohbet ederek, istek ve talepleri not alarak gerekli birimlere talimat verdi.

Hızlı ve titiz çalışmalarımız sürüyor

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, incelemelerde bulunduğu Ayazören mahallesindeki kanalizasyon çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “17 ilçemizde sürdürdüğümüz sağlıklı altyapı çalışmalarımız ekiplerimizin titiz çalışmasıyla devam ediyor. Kula’nın Başıbüyük, Dereköy ve Saraçlar mahallelerinde kanalizasyon altyapı yenileme çalışmalarını tamamladık. Ayazören mahallemizdeki kanalizasyon altyapı yenileme çalışmasında da ana hattın yüzde 50’sini tamamlandı. Ekiplerimizin hızlı ve titiz çalışması sona erdiğinde mahalle sakinlerimizin sağlıklı altyapıya kavuşmasını sağlayacağız” dedi. 

Üst yapı Çalışmaları için öncelik alt yapı

Kula’nın Mahallerinde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarını değerlendiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Mahallelerimize uzak yakın demeden hizmet götürmeye devam ediyoruz. Üst yapı çalışmalarının yapılabilmesi için ilk önce altyapı çalışmalarını bitirmeliyiz ki ilerde alt yapı sorunları için yaptığımız üst yapılar bozulmasın. Devletin imkânlarını israf etmemek için ilk önce alt yapılara yöneldik. Yapılan ve yapılacak olan kanalizasyon ve içmesuyu çalışmaları ile mahallelerimiz daha sağlıklı hayat şartlarına kavuşacak. MASKİ ekipleri ilerde bir sorun yaşanmaması için çalışmaları sürekli yerinde denetliyor. Bu hassasiyetleri için Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Çoşkun ve MASKİ personeline teşekkür ederim” dedi. 


Kula Belediyesi



Geri Dön