23 / 04 / 2024

Manisa Büyükşehir, TOKİ 3 konutlarında aydınlatma çalışmaları başlattı!

Manisa Büyükşehir, TOKİ 3 konutlarında aydınlatma çalışmaları başlattı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından TOKİ 3 içerisinde bulunan 140 sokakta aydınlatma çalışması yapıldı.



Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü aydınlatma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından  TOKİ  3 içerisinde bulunan 140 sokakta aydınlatma çalışması yapıldı. Gerçekleştirilen çalışmaların ardından ışıl ışıl olan TOKİ 3 sokakları vatandaşların büyük beğenisini topladı. 


Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde aydınlatma lambaları eskiyen cadde, sokak ve bulvarlarda yürüttüğü yenileme Çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalar doğrultusunda Şehzadeler ilçesinde yer alan TOKİ 3 içerisinde bulunan 140 sokakta aydınlatma çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince tamamlandı. 

Vatandaşların Manisa'da huzur ve güven içerisinde yaşamlarını devam ettirebilmeleri için çalışmalar yürüttüklerini dile getiren 


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Vatandaşlarımızın, gece aydınlatmalarının olmadığı ya da yetersiz olduğu sokaklarda çekinerek yürümelerini istemiyoruz. Bu doğrultuda geçtiğimiz dönemden itibaren birçok cadde ve sokakta modern aydınlatma çalışmaları gerçekleştirerek güzel bir görünüme kavuşturuyoruz. Bu kapsamda TOKİ 3 içerisinde yer alan sokaklarda da vatandaşlarımızın huzuru için aydınlatma çalışmaları gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde aydınlatma çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu. 


Karaelmas Gazetesi


Geri Dön