19 / 04 / 2024

Manisa Çampınar Mahallesi’nde evlerin dış cepheleri boyanıyor!

Manisa Çampınar Mahallesi’nde evlerin dış cepheleri boyanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Çampınar Mahallesi’nin evlerinin dış cephe boyamalarına başladı. Çalışmaları takip eden vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini takdirle izlediklerini dile getirdiler.



Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan boyama çalışmaları Selendi ilçesinde de devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Çampınar Mahallesi’nde evlerin dış cephelerini boyamaya başladı. Ekipler, evlerin kapı, duvar ve pencerelerini titizlikle boyayarak, eski görünümlerinden eser bırakmıyor. Çalışmaları takip eden vatandaşlar ise Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini takdirle izlediklerini dile getirdiler.


KÖPRÜ YAPIMI DA DEVAM EDİYOR

Çampınar Mahallesi sakinlerinin yaklaşık 50 yıldır yaşadıkları en önemli sorunun çözümü için başlatılan köprü yapımı da Büyükşehir Belediyesi tarafından devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından kendilerine köprü yapımı için söz verildiğini hatırlatan vatandaşlar, bir taraftan mahalleye ulaşımı kolaylaştıracak en önemli hizmetin hayata geçtiğini diğer taraftan da evlerinin boyandığını dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.



Hürriyet 


Geri Dön