29 / 03 / 2024

Manisa Çamurhamamı'na yeni muhtarlık ve sağlık evi!

Manisa Çamurhamamı'na yeni muhtarlık ve sağlık evi!

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Çamurhamamı Mahallesi, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın başlattığı çalışmalar kapsamında yeni muhtarlık binası ile sağlık evine kavuştu.



Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Çamurhamamı Mahallesi, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın başlattığı çalışmalar kapsamında yeni muhtarlık binası ile sağlık evine kavuştu. 


Salihli Belediyesi tarafından kısa sürede yapımı tamamlanan muhtarlık binası ve sağlık evi, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Çamurhamamı Mahalle Muhtarı Necati Eren, Bahçecik, Gökköy, Şirinyer ve Hasalan Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri ile mahalle sakinleri tarafından yapılan dua ile hizmete açıldı.


Çamurhamamı Mahallesinde coşkuyla karşılanan Başkan Zeki Kayda, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak sohbet etti. Muhtar Necati Eren ile mahalle sakinleri, yıllardır yapılmayan sağlık evini mahalleye kazandıran Başkan Zeki Kayda'ya teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Salihli Belediyesi tarafından 2 yıllık süre içerisinde bütün mahallelere belediye hizmetlerinin götürüldüğünü vurgulayan Başkan Kayda, ilçe merkezinde Kırveli Mahallesinde 3 doktorun görev yaptığı Aile Sağlık Merkezi ile Kırveli ve Sarıpınar Mahallesi muhtarlık binalarının tamamlandığını bunun yanı sıra Gaffar Okkan ve Gökçeköy Mahallelerinde de sağlık evi ile muhtarlık binalarını hizmete açtıklarını söyledi. 


Çamurhamamı Mahallesi ile bu bölgenin ihtiyaç duyduğu sağlık evi yapımını da kısa bir sürede bitirerek vatandaşların hizmetine açtıklarını belirten Başkan Zeki Kayda, "Mahallelere yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın uygun olmayan yerlerde ve muhtarlık binasında sağlık hizmeti aldığına şahit olduk. Bu konunun çözümü için hemen çalışma başlattım. Vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda sağlık hizmetinden faydalanmaları için her mahalleye sağlık evi yapıyoruz. Çamurhamamı Mahallemizden sonra Sarıpınar, Kabazlı ve Mersinli Mahallelerimize de sağlık evleri açacağız. Çamurhamamı Mahallesinde açılan sağlık evi, ayda 3 defa Çarşamba günleri 1 doktorla vatandaşlarımıza sağlık hizmeti verecek. Muhtarlık binası ve sağlık evi mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.


Yapılan planlama sonucunda mahallelerin ulaşım sorunun da çözüldüğünün altını çizen Başkan Kayda, "Açılış ve temel atma törenleri için Salihli'ye gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, ilçemize 125 Milyon Liralık yatırım sözü verdi. Modern Pazaryeri 17 Ekim'de ihaleye çıkıyor. Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında sona gelindi. Şehir içi ve mahalle ulaşım araçları modernleşti. Büyükşehir ve Salihli Belediyesi'nin gücünü birleştirerek hizmetlere devam ediyoruz" dedi.


Habertürk


Geri Dön