19 / 04 / 2024

Manisa Dağarlar'ın yollarına yeni yüz!

Manisa Dağarlar'ın yollarına yeni yüz!

Manisa'nın 17 ilçesine hizmetlerini ulaştıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Dağarlar Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yenilenen haliyle bölge sakinlerinin kullanımına sunulan yol, vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.




Manisa’nın il genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmaları ile vatandaşları kaliteli ve konforlu yollarla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de Dağarlar Mahallesi’nde yaklaşık 3 kilometrelik sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan ve bakımsız durumda bulunan yolda yapılan çalışmalar için memnuniyetini dile getiren vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Dağarlarda Ulaşımın Kalitesi Arttı

Manisa’nın il genelinde yolları bir bir yenileyerek vatandaşları modern ve konforlu yollarla buluşturduklarını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ise,” Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde yıllardır bakımsız olan ve vatandaşlarımız için çileye dönüşen yolları bir bir yeniliyoruz. Bu anlamda Alaşehir ilçemiz Dağarlar Mahallemizde de yaklaşık 3 kilometrelik yolu yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.  Vatandaşlarımız güle güle kullansınlar” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön