20 / 04 / 2024

Manisa Değnekler'deki düzenleme çalışmalarında sona gelindi!

Manisa Değnekler'deki düzenleme çalışmalarında sona gelindi!

Büyükşehir Yasası ile adları mahalle olarak değişen köylerin tam manasıyla mahalle olması için yoğun bir çalışma başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler Mahallesi’nde başlattığı kilit parke taşı döşeme çalışmalarında sona geldi.




Büyükşehir Yasası ile adları mahalle olarak değişen köylerin tam manasıyla mahalle olması için yoğun bir çalışma başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler Mahallesi’nde başlattığı kilit parke taşı döşeme çalışmalarında sona geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına mahalledeki çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, vatandaşların taleplerini dinledi. Köylerinin yepyeni bir görünüm kazandığını ve Büyükşehirin hizmetlerinden mutlu olduklarını belirten Değnekler Mahallesi sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Kış Öncesi Çalışmalar Ağırlık Kazandı

Gölmarmara ilçe merkezinin yanı sıra mahallelerinde de Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “17 ilçemizin tamamında mahalleye dönen köylerimizin tam manasıyla mahalle olması için adeta seferber olduk. Altyapısından parke taşına, asfaltından yoluna kadar ilimizin en uzak mahallelerine kadar hizmetleri ulaştırmanın çabası içindeyiz. Gölmarmara ilçemizin Değnekler Mahallesi’nde de ekiplerimiz parke taşı döşeme çalışmaları artık sona yaklaştı. Hedefimiz, kış mevsiminin soğuk yüzü tam manasıyla kendisini göstermeden vatandaşlarımızı tozdan ve çamurdan kurtarmak. Şimdiden Gölmarmara’mıza hayırlı olsun diyor, tüm hemşerilerime sevgi ve selamlarımı gönderiyorum” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön