19 / 04 / 2024

Manisa Demirci'ye gençlik merkezi müjdesi!

Manisa Demirci'ye gençlik merkezi müjdesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, gençlere yönelik iki önemli yatırımı hayata geçireceklerini belirterek, "Demirci'ye gençlik merkezi, Köprübaşı'na spor salonu yapılacak" dedi.




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, gençlere yönelik iki önemli yatırımı hayata geçireceklerini belirterek, "Demirci'ye gençlik merkezi, Köprübaşı'na spor salonu yapılacak" dedi. Özdağ, Demirci Belediyesi tarafından gençlik merkezi yapılması amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne tahsisi yapılan üç katlı binada incelemelerde bulundu.


Spor salonu yapılacak alanı inceledi 


İl Gençlik ve Spor Müdürü Dr. Savaş Duman'dan bilgi alan Özdağ, "İlçemizdeki çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi yetişmeleri konusunda bu gençlik merkezi büyük önem arz ediyor. Gençler boş zamanlarında bu merkezlerde kendilerini geliştirebilir" dedi. Özdağ, Demirci ziyaretinin ardından Köprübaşı ilçesinin Borlu Mahallesi'nde spor salonu yapılması planlanan alanı inceledi. Özdağ'a burada Köprübaşı Kaymakamı Abdülkadir Çelik, Belediye Başkanı Zafer Mergen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman ve AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan eşlik etti.



Yeni Asır


Geri Dön