19 / 04 / 2024

Manisa Hacıaliler’deki altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa Hacıaliler’deki altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Hacıaliler Mahallesi’ne 5 bin 750 metrelik sağlıklı içme suyu hattı kazandırdı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, mahallelere modern altyapı sistemleri kuruyor. MASKİ ekipleri, Alaşehir’in Hacıaliler Mahallesi’ndeki eski ve sağlıksız içme suyu hattını tamamen yeniledi. Bu sayede vatandaşlar uzun yıllar sağlıklı su kullanacak. 25 yıllık hat sayesinde olası patlakların da önüne geçilerek, Hacıaliler mahallesi modern bir içme suyu ağına kavuştu. Kanalizasyon hattı bulunmayan Hacıaliler mahallesinde 12 bin 500 metre ana hat döşeme çalışmaları ise devam ederken, çalışmaları MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay yerinde inceledi. Aslay’a, Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, Mahalle Muhtarı Özer Demir, MASKİ Sorumlusu Halil Koç, yüklenici firma yetkilileri ve MASKİ Genel Müdürlüğü kontrol mühendisleri eşlik etti. 

 “Mahallemizi sağlıklı altyapıya kavuşturuyoruz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, incelemelerde bulunduğu Hacıaliler mahallesindeki çalışmalar hakkında konuştu. Aslay, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Manisa’mızın altyapısına gerekli önemi göstererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Altyapı çalışmaları meşakkatli ve uzun süreli bir çalışma gerektiriyor. Mahallemizde içme suyu hattındaki çalışmalarımız tamamlandı. 12 bin 500 metrelik büyük çaplı kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Hacıaliler mahallemizdeki altyapı çalışmaları tamamlandığında mahallemiz sağlıklı altyapı sistemine kavuşacak” dedi.           



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön