23 / 04 / 2024

Manisa Hacırahmanlı Mahallesi'nde yollar yenileniyor!

Manisa Hacırahmanlı Mahallesi'nde yollar yenileniyor!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Saruhanlı'ya bağlı Hacırahmanlı Mahallesi'nin girişindeki yolu asfaltlamaya başladı. MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün'den mahalle girişindeki yolu asfaltlamasını istedi.



MANİSA Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Saruhanlı'ya bağlı Hacırahmanlı Mahallesi'nin girişindeki yolu asfaltlamaya başladı. 


Saruhanlı'ya bağlı Hacırahmanlı Mahallesi sakinleri, kentlerini ziyaret eden MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün'den mahalle girişindeki yolu asfaltlamasını istedi. Başkan Ergün'ün söz vermesinin ardından harekete geçen ekipler, çalışma başlattı. Hacırahmanlı girişinden köprüye kadar olan yolda sıcak asfalt çalışması başlatan ekipler, bunun yanı sıra mevcut yolda kaldırım, bordür ve aydınlatma çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ile birlikte Saruhanlı Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Erdinç Karaköse çalışmaları inceledi.


Bilgi veren Demir, "Mevcut alanda tren yoluna kadar sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Bayramdan önce bu çalışmalar bitirilecek. Bunun yanı sıra kaldırım ve bordürlerimiz yenilendi. LED'li bordürler döşendi. İnşallah Hacırahmanlı'ya güzel bir görüntü olacak" diye konuştu.


Hürriyet


Geri Dön