29 / 03 / 2024

Manisa heyetinden Bolu'ya kentsel dönüşüm ziyareti!

Manisa heyetinden Bolu'ya kentsel dönüşüm ziyareti!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, TOKİ ve kentsel dönüşüm projelerini yerinde görmek üzere kente gelen Manisa heyetini misafir etti.



Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,  TOKİ  ve kentsel dönüşüm projelerini yerinde görmek üzere kente gelen Manisa heyetini misafir etti.


Bolu Belediyesi’nin hayata geçirdiği dev projeler diğer illere de örnek oluyor. Manisa’nın Yunusemre Belediyesi’nden bir heyet, büyük uğraşlar sonucu ve talep toplama süreci tamamlanan Büyük Sanayi Sitesi Projesini yerinde görmek ve yetkililerden bilgi almak üzere Bolu’ya geldi. Bolu Belediyesi’nin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak üzere kentte bulunan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürü Hakan Yılmazbaş ve ilgili müdürlük personeli, mevcut sanayi sitesinde ve sanayinin yeni taşınacağı bölgeyi gezdi. Bolu’nun vizyon projeleri arasında yer alan “Yeni Sanayi Sitesi Projesi” hakkında bilgiler alan heyet, öğleden sonra da Bolu Belediyesi’ni ziyaret etti.

Manisa heyetini kabul eden ilk isim olan Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Çetinkaya, Bolu’da hayata geçecek birçok proje ile ilgili bilgiler verdi. Heyet daha sonra Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’la bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleşen kabulde Yılmaz, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya ve diğer personelle sohbet ederek, kentsel dönüşüm projeleri ve diğer çalışmalar hakkında paylaşımlarda bulundu. Samimi bir havada gerçekleşen ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile son buldu.


Milliyet


Geri Dön