29 / 03 / 2024

Manisa İhlas Evleri 1. Etap sahiplerine teslim edildi!

Manisa İhlas Evleri 1. Etap sahiplerine teslim edildi!

Manisa'da 30 Nisan 2012'de yapımına başlanan Huzurlu İnşaat İhlas Evleri 1. Etap projesi 17 ayda bitirilerek 'Anahtar Teslim Töreni' gerçekleştirildi. Konutlar, sahiplerine erken teslim edildi...




Manisa'da 30 Nisan 2012'de yapımına başlanan Huzurlu İnşaat İhlas Evleri 1. Etap projesi 17 ayda bitirilerek sahiplerine erken teslim gerçekleştirildi.


Güzelyurt Mahallesi'nde bulunan Huzurlu İnşaat İhlas Evleri 1. Etap projesi tamamlanarak Anahtar Teslim Töreni gerçekleştirildi. Anahtar Teslim Töreni'ne Manisa Belediye Başkan Yardımcısı ve Manisa Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil, Huzurlu İnşaat Ege Koordinatörü Mehmet Kılıçarslan, İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Tahsin Ekinci, Huzurlu İnşaat Pazarlama Müdürü Ahmet Yılmaz Birpınar, Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyık ve ev sahipleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Huzurlu İnşaat Ege Koordinatörü Mehmet Kılıçarslan, Şubat ayı içerisinde ikinci etabın da arsa işlemlerini gerçekleştirecekleri müjdesini verdi. Kılıçarslan'ın ardından konuşan İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Tahsin Ekinci ise inşaatın bitirilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ancak İhlas Holding'in kurucusu Enver Ören'in vefatının 1. yıl dönümü dolayısıyla üzüntü içerisinde olduklarını söyledi. Ekinci, "Bütün memleketimize ve bütün dünyaya insan sevgisini ve cömertliğini anlatmakla bitirilemez." diye konuştu.


"ŞEHRİN GELECEĞİ BURASI"


Törende konuşan Manisa Belediye Başkan Yardımcısı ve Manisa Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil ise kendisinin de bir mimar olduğunu hatırlatarak, "Bizler mimar olarak estetiğe çok önem veririz. Burada bunun bir örneğini görüyoruz. Dışardan gördüğüm kadarıyla işçiliği de çok güzel olmuş. Her gittiğimiz yerde blok nizamlar yapılsın. Şehir ancak böyle yaşanır hale gelir. Otopark sıkıntısı olmadan çocukların oyun alanlarının olmaması şehri yaşanamaz hale getiriyor. Manisa'da büyük bir otopark sıkıntısı var. Emekliler Parkı'nda 600 araçlık bir otoparka başladık. Subay Lojmanları'nın orda da başlayacağımız otoparkımız var. Toplamda bin araçlık otopark yapacağız ancak bunlar çözüm değil. Manisa'nın nüfusu artıyor. Geçmişte yapılan planlar düzgün değil. Ne kadar yapsak da buradaki yaşantıyı buradaki güzelliği yapamayız. Şehrin geleceği burası. Şehrin geleceği burası olduğu için buralarda güzel planlamalar yapıyoruz. Bunun için de bu mahallenin bağlı olduğu Yunus Emre Belediye Başkanlığı için aday olduk. Burada yapacağımız hizmetlerle bu bölgede bir çarşı olması lazım. Sabahları işe gidip akşama kadar beklemektense burada da hem sosyal tesisler hem de bir çarşı yapacağız." dedi. Açıkdil ayrıca, inşaatı tamamlanan sitenin önünde asfalt olmadığını fark ettiğini ve en kısa sürede yolların asfaltlanacağını söyledi. Törenin sonunda konuşan Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı ise, Enver Ören'i anarak yaptığı konuşmasında, "Enver ağabey bambaşka bir insandı. Herkese iyilik yapmak arzu ediyordu. Enver ağabeyin yanında hizmet etme şerefine nail olduk ve bu günlere geldik. Bu gün burada yapmış olduğumuz işlerle hizmet etmeye devam edeceğiz." şeklinde kaydetti. Bıyıklı ayrıca 5 bin metre karede arsa üzerine inşaa edilen 50 konutun tek emsal olduğunu sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından mülk sahiplerine törenle anahtarları teslim edildi.



Manisa Tempo Haber


Geri Dön