28 / 03 / 2024

Manisa imar planı çalışmaları bu yıl tamamlanacak!

Manisa imar planı çalışmaları bu yıl tamamlanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'daki imar planı çalışmalarını değerlendirdi. Manisa'nın imar planı çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını söyleyen Ergün, 2017 yılı sonuna kadar imar planlarını hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.



Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa merkezinin imar plan çalışmalarını yıl sonuna kadar tamamlayacaklarını söyledi.


Ege Koop Onursal Başkanı Hüseyin Aslan, Gazeteci Öcal Uluç ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından övgüyle söz eden konuklar, Başkan Ergün’ü çalışmaları nedeniyle tebrik etti. Manisa’nın imar plan çalışmalarının da gündeme geldiği ziyarette konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa merkezi olan Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerimizi kapsayan imar plan çalışmalarında DSİ Genel Müdürlüğünden beklediğimiz görüş geldi. Bu görüş çok önemliydi, çünkü oradan görüş gelmeden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görüş veremiyordu” dedi.


Hedeflerinin yıl sonuna kadar il merkezini kapsayan imar plan çalışmalarını tamamlamak olduğunu dile getiren Başkan Ergün, “Manisa Belediyesi döneminde siyasi olarak iptal edilen çalışmalar, şehrimize 3 yıl kaybettirdi. O dönem bu planların yapılmasını istemeyenler, şimdi bizden daha çok planların yapılmasını istemeye başladılar. Tabi çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamlamıştık. Büyükşehir belediyemiz ve merkez ilçe belediyelerimizle birlikte tüm çalışmalarımızı yapıp, inşallah 2017 yılı sonuna kadar imar planlarını hayata geçirmek istiyoruz. Bu çalışma Manisamızda yeni imar alanları ortaya çıkaracak ve şehrimize nefes aldıracak” diye konuştu.


Milliyet



Geri Dön