19 / 04 / 2024

Manisa Karakurt'a düğün salonu inşa ediliyor!

Manisa Karakurt'a düğün salonu inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Kırkağaç ilçesi Karakurt Mahallesi’ndeki düğün salonunun yapımı hızla devam ediyor.




Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa il genelinde vatandaşların yüzünü güldürecek hizmetleri yapmaya aralıksız devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kırkağaç’a bağlı Karakurt Mahallesi’nde yapımı devam eden düğün salonunun duvar inşaatı tamamlandı. Salonun inşaatında yüzde 60’lık bir ilerleme kaydedildiğini vurgulayan ekipler, çalışmaların tamamlanması için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşların sevdikleriyle birlikte geçirdikleri en güzel günlerinde yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 17 ilçemize en güzel hizmetleri kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırkağaç’ta inşa ettiğimiz yeni düğün salonunun da duvar örme çalışmasını tamamladık. Karakurt Mahallesi sakinlerini düğün salonuna kavuşturmak adına çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Tüm Kırkağaçlı hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.


Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön