26 / 04 / 2024

Manisa Kınık'ın içme suyu sorunu çözüldü!

Manisa Kınık'ın içme suyu sorunu çözüldü!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Kırkağaç’a bağlı Kınık Mahallesindeki içme suyu sorununu çözdü. Mahallede yaşayan vatandaşlar da mahalledeki su sorunu çözüldüğünden dolayı çok memnun olduklarını belirtti...




Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Kırkağaç’a bağlı Kınık Mahallesindeki içme suyu sorununu çözdü. Mahallede yaşayan vatandaşlar da mahalledeki su sorunu çözüldüğünden dolayı çok memnun olduklarını belirterek Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ imkanları ile mahallerin daha yaşanır hale getirileceğini belirten Kırkağaç İlçe Koordinatörü Ali Rıza Duman, Kınık Mahallesi’ndeki çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi: “Manisa Büyükşehir Belediye’miz yetki alanındaki hizmetlerin vatandaşlara sunulmasında ve hizmetleri alan vatandaşların memnuniyetini kazanma konularında tüm personeli ile birlikte titizlikle çalışıyor. MASKİ bünyemizde Kırkağaç ilçe merkezinde sayaç okuma görevlilerimiz çalışmalarına devam ediyor, ay sonuna kadar ilçe merkezinin tümünün su sayaçlarını okutmayı hedefliyoruz. Ulaşım Hizmetleri alanında da şehir içi yolcu taşımacılığının yanı sıra Bakır Mahallesi’ndeki lise öğrencilerini ilçe merkezine taşınması yine Büyükşehir hizmeti olarak vatandaşlara sunduğumuz hizmetlerden biridir. Kınık Mahallemizdeki içme suyu çalışması da, muhtarımızın ve mahallede yaşayan vatandaşların talepleri üzerine başlattığımız bir çalışmadır. Bu çalışmalarda bizlere desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve daire başkanlarımıza ayrıca personelimize çok teşekkür ediyorum” dedi.


Muhtardan hizmete teşekkür


Geçtiğimiz günlerde Kırkağaç ilçesinde yapılan MASKİ bilgilendirme toplantısına katılan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ve İçme Suları Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin’e Kınık Mahallesi’ndeki sorunu ilettiğini belirten Kınık Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Kıral, “MASKİ yetkililerine mahallemdeki sıkıntıyı ilettim bu kadar çabuk işin yapılabileceğini düşünmemiştim. Kırkağaç’tan ekipler geldi. İsale hattını kazarak boruları döşediler, kaya ve taş çıkan bölgelerdeki kazı için de kırıcılı iş makinesi gönderdiler. Mahallemizdeki su sıkıntısı artık bitti. Bizlerden desteğini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdür Yardımcımız Şehnaz Başaran’a, İçme Suları Daire Başkanımız Nurettin Aytekin’e, Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman’a ve çalışan işçilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön