18 / 04 / 2024

Manisa Kırkağaç'a yeni meydan!

Manisa Kırkağaç'a yeni meydan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç'a yeni bir meydan kazandırdı. Büyükşehir belediyesinin görev, yetki ve sorumluluk alanına bırakılan Saat Kulesi Meydanı yeni yüzüne kavuştu.



Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç'a yeni bir meydan kazandırdı. Büyükşehir belediyesinin görev, yetki ve sorumluluk alanına bırakılan Saat Kulesi Meydanı yeni yüzüne kavuştu. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde Kırkağaç bir sosyal alana sahip oldu. Çalışma kapsamında Saat Kulesi Meydanı'nın sert zeminlerinde traverten, bazalt kaplama ve 8 adet ahşap bank kullanıldı. Bunun yanı sıra led aydınlatmaları ve galvanize kaplamadan özel şekiller verilen palmiyelerle meydana hareket kazandırıldı.


Saat Kulesi Meydan projesiyle Kırkağaç'a yeni bir sosyal alan kazandırıldığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Büyükşehir belediyesi olarak ilçelerimize renk getirecek, buralara prestij kazandıracak çalışmalar yapmanın peşindeyiz. Bunun için projeler üreterek bir bir hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda Kırkağaç'ta Saat Kulesi Meydanı'nda peyzaj uygulamaları, led aydınlatmaları ve özel palmiyeler kullanarak vatandaşlara özel bir alan kazandırdık. Kırkağaç'a armağan olsun" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön