29 / 03 / 2024

Manisa Kırkağaç'ın yolları genişletiliyor!

Manisa Kırkağaç'ın yolları genişletiliyor!

Manisa Kırkağaç Demirtaş Mahallesi ile Dağdere Mahallesi arasındaki 3 kilometrelik yolda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yol bakım ve genişletme çalışması yapıldı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kırkağaç ilçesi Demirtaş Mahallesi ile Dağdere Mahallesi arasındaki 3 kilometrelik yolda bakım, genişletme ve temel çalışması yaptı. Ekipler tarafından yapılan çalışmayla birlikte mahallenin yolu konforlu ve güvenli hale getirildi. Çalışmayı Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman da yerinde inceledi.

‘Başkan Ergün’e Teşekkür’

Yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti aktaran Demirtaş Mahallesi Muhtarı Metin Sungun, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne mahallemizde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Mahallemizin 3 kilometrelik yolunda bakım ve genişletme çalışması yapıldı. Mahalleli adına Başkan Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

3 Kilometrelik Yolda Bakım ve Genişletme

Çalışmaların aralıksız devam edeceğinin altını çizen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde ilçelerimizde asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından Kırkağaç’ın Demirtaş ve Dağdere Mahallelerini birbirine bağlayan 3 kilometrelik yolda genişletme ve bakım çalışması yapıldı. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön