26 / 04 / 2024

Manisa Kula'da cephe yenileme çalışmaları başladı!

Manisa Kula'da cephe yenileme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi mahallelerde başlattığı dış cephe boyama çalışmalarına devam ediyor. Kula’ya bağlı Gökçeören, Söğütdere, Ayazören, Sandal, Bayramşah ve Saraçlar Mahallelerinde dış cephe boyaması gerçekleştirildi.




Manisa’nın Büyükşehir olmasının ardından il genelinde kentin ihtiyaçları noktasındaki projeleri bir bir gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürütülen dış cephe boyama çalışmalarına Kula’da devam etti. Yürütülen çalışmalarla Gökçeören, Söğütdere, yazören, Sandal, Bayramşah ve Saraçlar Mahallelerinde boyama yapıldı. Mahallelerde evleri beyaza boyayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ayrıca evlerin kapı ve pencerelerinde de boyama çalışması yaparak mahallelerin güzel bir görünüme kavuşması sağlandı. Öte yandan evlerin boyanmasının ardından mahallelerde bulunan camilerin de boyanması için çalışma başlatıldı. Kula’ya bağlı Şeremet Mahallesi’nde de dış cephe boyama çalışmalarının başladığı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi’nce il genelinde yürütülen boyama çalışmalarının mahallelerin gelmesinin sevindirici olduğunu belirten mahalle sakinleri de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ilettiler.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön