29 / 03 / 2024

Manisa Kula'daki mahalleler yenileniyor!

Manisa Kula'daki mahalleler yenileniyor!

17 ilçede hayata geçirdiği projelerle vatandaşların takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesinde Yunus Emre, Tabduk Emre, Mehmet Akif Ersoy, Şehitler ve Mevlana Caddelerini tamamen yeniledi.



17 ilçede hayata geçirdiği projelerle vatandaşların takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesinde Yunus Emre, Tabduk Emre, Mehmet Akif Ersoy, Şehitler ve Mevlana Caddelerini tamamen yeniledi. Peyzaj ve aydınlatmaların da yapıldığı yollar Kula sokaklarını modern bir görünüme kavuştururken, vatandaşın ve esnafın yüzü güldü. 


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula'da birçok mahalleyi baştan aşağıya yeniledi. Gerçekleştirilen çalışmalarla Kula'da Yunus Emre, Tabduk Emre, Mehmet Akif Ersoy, Şehitler ve Mevlana Caddelerini tamamen yenilendi. Binlerce metrekare kilit parke taş döşemesinin yapıldığı yollarda, içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesinden elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınmasına kadar altyapı çalışmalarının hepsi tamamlandı. Peyzaj ve aydınlatmaların da yapıldığı yollar ile Kula sokakları, modern bir görünüme kavuştu.


"Kula hak ettiği güzelliğe kavuşuyor"

Kula'nın Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi'nce hayata geçirilen projelerle her geçen gün değiştiğini ve ilçe sakinlerinin hak ettiği güzelliğe kavuştuğunu belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ işbirliğinde ilçe merkezimizdeki harabe görünümündeki yolları baştan aşağıya yeniledik, yenilemeye de devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza aydınlatılmış, alt yapı sorunları ortadan kaldırılmış ve yepyeni görünümüyle modern caddeler kazandırdık. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun" diye konuştu.


Vatandaşlar çalışmalardan memnun

Kula'da yaşayan vatandaşlar da Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalardan memnuniyetlerini ifade ettiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a teşekkürlerini ileten vatandaşlardan Osman Tanık, "Yapılan yollardan çok memnunuz, gerçekten çok güzel oldu. Eski günlere göre çok güzel, çok memnunuz" diye konuştu.

Bayram Kaptan isimli vatandaş, "Bu yolları yapanlardan Allah razı olsun. Daha önce böyle değildi. Yolumuz ve önümüz açıldı. Cengiz Ergün'den Allah bin kere razı olsun. 15 yıldır başkalarının yapamadığını Cengiz Ergün bu dönemde hepsini yaptı" derken, Celal Öztürk de, "Yollarımız eskiden paspaldı. Şimdi çok güzel her taraf tertemiz pırıl pırıl. Bizim Başkanımızdan Allah razı olsun diyelim başka ne diyelim. Memnunuz başka da diyecek bir şeyimiz yok" ifadelerini kullandı.

Nurullah Gürbüz: "Havuzlar güzel, ışıklar güzel, yollar tertemiz. Caddeler düzenli sulanıp temizlenip planlı projeli olmasını istiyoruz, başka bir isteğimiz yok. Hizmetlerinin devamını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Yollar güzel oldu" diyen Reşat Kahraman ise şunları söyledi: "Yollar güzel oldu. Memnunuz ve bir şikayetimiz yok. Yapım sürecinde 3-4 ay zorluk yaşadık ama yollarımız istediğimiz şekilde oldu. Şimdi memnunuz"


Habertürk


Geri Dön