25 / 04 / 2024

Manisa Kulalılar modern yollara kavuşuyor!

Manisa Kulalılar modern yollara kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile Kenan Evren Mahallesi ile Zaferiye Mahallesi'ni birbirine bağlayan 61. Sokak, Nene Hatun Caddesi ve Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde yol çalışmalarına başladı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşım sağlamaları için yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kenan Evren ve Zaferiye mahalleleri arasındaki 61. Sokak, Nene Hatun Caddesi ve Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol kazıma çalışmalarına başladı. Asfaltları kazınan caddelerin altyapıları da denetlenerek ihtiyaç duyulan alanlarda içme suyu hatlarının yenilenmesi gibi çalışmalar da yapılacak.  Dolgu ve zemin düzenleme çalışmalarının ardından kısa bir süre içerisinde kilit parke taş ve kaldırım yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.


Kula’da hayata geçirilen hizmetlerle ilçenin çehresini değiştirdiklerini ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, vatandaşların teveccühleri ile geldikleri bu makamlarda Allah can sağlığı verdiği sürece hizmet üreteceklerini söyledi. Başkan Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Kula’nın tüm mahallelerinde yol çalışmaları yaptıklarını ifade ederek, “Vatandaşlarımızın daha ferah ve huzurlu olarak yaşamlarını sürdürmeleri noktasında her geçen gün yeni projeler üretiyoruz. İlçe merkezimizde olduğu gibi Börtlüce’den Çarıkballı’ya kadar her köyümüze hizmet götürme çabasındayız. İnşallah, Allah kaza bela vermeden çalışmalarına başladığımız yolları kısa zaman içerisinde bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İlçemize verdiği desteklerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür eder, yeni yollarımızın Kulalı hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.



Kula Belediyesi



Geri Dön