18 / 04 / 2024

Manisa Kula'nın altyapı sorunu ortadan kalkıyor!

Manisa Kula'nın altyapı sorunu ortadan kalkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula Güvercinlik Mahallesi Burgaz Sokak’ta kanalizasyon hattı döşeyerek vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü mahalle mahalle sokak sokak çalışarak altyapı sorunları ortadan kaldırıyor. Bu kapsamda, Kula Burgaz Sokak’ta MASKİ ekipleri 600 metre kanalizasyon hattı döşedi. Vatandaşlardan ve mahalle muhtarından gelen talep sonrasında yapılan çalışma takdir topladı. Yapılan kanalizasyon hattı çalışması ile birlikte Burgaz Sokak’ta ikamet eden vatandaşlar uzun yıllar sağlıklı bir altyapı sistemine kavuşmuş oldu. Mahalle Muhtarı Tuncay Ersöz ve vatandaşlar yapılan çalışmalar nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İşte vatandaşların görüşleri:

İsmihan Karhan, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İçme suyu ve kanalizasyon hattımız döşeniyor. Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a da teşekkür ediyoruz. Herkesten Allah razı olsun.”

Halil Emre, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Kula Belediye Başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun.”

Arif Gökboya, “Cengiz Başkanıma ve Hüseyin Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Mahallemize kanalizasyon hattı döşediler.”

Güvercinlik Mahalle Muhtarı Tuncay Ersöz, “Güvercinlik Mahallesi Burgaz Sokakta kanalizasyonumuz yoktu. Taleplerimiz karşılık buldu. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a teşekkür ediyoruz. Altyapı çalışmamız bitti.”

Yılların sorunları teker teker ortadan kalkıyor

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisa genelinde yürüttükleri çalışmalar ile çözüm odaklı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Aslay, “Mahalle mahalle sokak sokak çalışarak altyapı sorunlarını ortadan kaldırıyoruz. Çalışma yapılmadık mahalle ve sokak bırakmayacağız. Kula ilçemiz Burgaz Sokak’ta gelen talebi değerlendiren ekiplerimiz kanalizasyon hattı döşeyerek, vatandaşların yaşadığı sıkıntıyı ortadan kaldırdı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den aldığımız güç ile yılların sorunlarını teker teker ortadan kaldırıyoruz.  

 



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön