28 / 03 / 2024

Manisa Kula'nın altyapı sorununa neşter!

Manisa Kula'nın altyapı sorununa neşter!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula’da ana kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarına devam ediyor. 95 Mahalle Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda Başıbüyük, Dereköy ve Saraçlar’da toplam 17 bin metre kanalizasyon hattı döşeniyor.




Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’da ana kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarına devam ediyor. 95 Mahalle Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda Başıbüyük, Dereköy ve Saraçlar’da toplam 17 bin metre kanalizasyon hattı döşeniyor.

95 Mahallede başlayan kanalizasyon hatları yenileme çalışmaları büyük bir titizlikle yürütülüyor. İlçelerin altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışan MASKİ’nin Kula’nın Başıbüyük, Dereköy ve Saraçlar Mahallesi’nde başladığı ana kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları sürüyor. Vatandaşların daha sağlıklı bir altyapı sistemi içerisinde yaşaması için ilk olarak 3 mahallede başlayan ve toplamı yaklaşık 17 bin metre olan hattın yaklaşık 9 bin metresi tamamlandı.

Ayazören, Encekler ve Çarıkballı’da da çalışmalar kısa süre içinde başlayacak. 3 mahallede toplam 16 bin metre kanalizasyon hattı yenilenecek.

Altyapı sorunu yaşayan mahallelerimizin yaralarına neşter vuruyoruz

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MASKİ’nin Kula’da yaptığı hizmetler hakkında konuştu. Koç, “İlimiz genelinde önemli çalışmalara imza atıyoruz. İlk etapta 95 mahalle projemizle en çok altyapı sorunu yaşayan mahallelerimizin yaralarına neşter vuruyoruz. Proje kapsamında Kula’da bulunan 6 mahallenin sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Bu mahallelerden Saraçlar, Başıbüyük ve Dereköy’deki çalışmalarımız sürüyor. Ayazören, Encekler ve Çarıkballı Mahallerinde ise yakın zamanda çalışmalarımız başlayacak. Vatandaşlarımızı daha sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşatmak için çalışmalarımız devam edecek” açıklamasını yaptı.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön