18 / 04 / 2024

Manisa Kula'nın çehresi değişiyor!

Manisa Kula'nın çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezindeki Mahmut Dede Caddesi’nin de çehresini değiştiriyor.




Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçenin Prestij Caddelerini baştan aşağıya yeniliyor. Daha önce Yunus Emre, Tabduk Emre, Mehmet Akif Ersoy, Şehitler ve Mevlana Caddeleri’ni yenileyen Büyükşehir ve Kula Belediyesi, Mahmut Dede Caddesi’nde de çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. D-300 karayolu ile su deposu arasında kalan Mahmut Dede Caddesi’nde içme suyu altyapısı, yağmurlama sistemi ve temel çalışması tamamlanan yolda elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınmasının ardından kilit parke taş döşemesi gerçekleştirilecek. 


Mahmut Dede Caddesi’nde vatandaşların ulaşım konusunda büyük sıkıntı çektiklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Mahmut Dede Caddesi’nde kilit parke taş döşenmesi için elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınmasını bekliyoruz” dedi. Başkan Tosun, “Vatandaşlarımız, kış aylarında yoğun yağış ve hava şartları dolayısıyla bozulan yolda ulaşımlarını sağlarken zorluklar yaşıyordu. Kula Belediyesi olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte cadde ve sokaklardaki yol faaliyetlerimize bir yenisini ekleyerek bu caddede de çalışmalarımıza başladık. Yol genişletme de yaptığımız cadde üzerinde telefon kablolarının yer altına alınmasının ardından kilit parke taş döşemesi yapacağız.  Kısa zaman içerisinde caddedeki çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Destekleri için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve ekibine teşekkür ediyorum. Hayırlısı olsun” diye konuştu.



Kula Belediyesi



Geri Dön