19 / 04 / 2024

Manisa Lütfiye Mahallesi’ne yeni altyapı!

Manisa Lütfiye Mahallesi’ne yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Lütfiye Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.




Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde altyapı sorununu ortadan kaldırmak için aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. MASKİ ekipleri, Saruhanlı’nın Lütfiye Mahallesi’nde 15 yıl önce döşenen 6 bin 766 metrelik kanalizasyon hatlarını ve 40 yıllık 8 bin 911 metrelik içme suyu şebekesini yenileme çalışmalarına devam ediyor.

MASKİ ekiplerinin mahalledeki çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar şunları söyledi;

“Çalışmalar güzel gidiyor”

Muharrem Baysal,  “ Çalışmalar güzel gidiyor. Çalışmalar tamamlandığında mahallemiz için iyi olacak.”

“Başkanımız Manisa’nın her yerine uzanabiliyor”

Mahalle Muhtarı Nazım Akar, “ Mahallemizde kanalizasyon hattı yenileme çalışması yapılıyor. 15 sene önce plansız ve projesiz olarak yapılmıştı. Şimdi MASKİ’nin yaptığı çalışmalar son sistem olarak yapılıyor. Çalışmalar iyi gidiyor. İçme suyu şebeke hattımızda 40 yıllıktı. Onlarda değişecek. İçme suyu depomuzun demir olan boruları da değiştiriliyor. Depomuzun içerisine fayans döşeme çalışması da yapılacak. Başkanımıza çok teşekkür ederim. Saygılarımı sunuyorum. Başkanımız çok çalışkan. Manisa’mızın her yerine uzanabiliyor. Tekrar tekrar teşekkür ederim başkanımıza. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra yollarımıza parke taşı döşenecek. Mahallemiz daha da iyi olacak.”

“Başka hiçbir yerde böyle çalışma görmedim”

Mehmet Turan Yıldız, “ Halkımız çalışmalardan çok memnun. Manisa’nın dışındaki illerde ve ilçelerde böyle çalışmalar görmedim. Manisa’mızda çok çalışma var. Farklı siyasi partidenim ama bu çalışmalardan dolayı Başkan Cengiz Ergün’ü destekliyorum. Çok teşekkür ederim.”



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön