17 / 04 / 2024

Manisa Mehmet Akif Ersoy Bulvarı aydınlatılıyor!

Manisa Mehmet Akif Ersoy Bulvarı aydınlatılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan aydınlatma çalışmaları hız kazandı. Atatürk Caddesi ve TOKİ 3'te yapılan çalışmalara Mehmet Akif Ersoy Bulvarı da eklendi. Işıl ışıl bir Manisa hedefleyen Büyükşehir Belediyesi ile Mehmet Akif Ersoy Bulva



Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan aydınlatma çalışmaları hız kazandı. Atatürk Caddesi ve  TOKİ  3'te yapılan çalışmalara Mehmet Akif Ersoy Bulvarı da eklendi. Işıl ışıl bir Manisa hedefleyen Büyükşehir Belediyesi ile Mehmet Akif Ersoy Bulvarı da aydınlığa kavuşacak. 


Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı,cadde ve sokaklarını ışıl ışıl yapmak için yürütülen çalışmalarına hız kesmeden devam etti.


Bir yandan aydınlatma lambaları eskiyen cadde, sokak ve bulvarlarda yenileme çalışması yürüten Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan vatandaşın istekleri doğrultusunda yeni aydınlatma çalışmalarına imza attı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Mehmet Akif Ersoy Bulvan'nda yürütülen çalışmalarda aydınlatma direkleri için kazı çalışması başlatıldı. Aralıksız çalışan Fen İşleri Dairesi ekipleri bulvar boyunca dikilecek direkler için çalışmalara start verdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hedeflerinin ışıl ışıl bir Manisa olduğunu belirterek, " Biz insanlarımızın gündüz olduğu gibi gece de korkmadan bu şehrin sokaklarında yürtimecek" dedi.


Hür Işık Gazetesi


Geri Dön